L´Entorn

A l’Empordà, una de les zones amb més encant de Catalunya i amb mes caràcter de tot el territori espanyol, es troba Mas de Torrent, un hotel amb encant a Girona. Els seus paisatges de boscos mediterranis, belles i recòndites cales de la Costa Brava i encantadors pobles medievals que esquitxen el camp empordanès, fan d´aquest territori un marc idíl • lic durant tot l´any.

Bressol d´importants artistes com Dalí o Lluís Llach, a l´Empordà te la segona residència el més selecte de la burgesia barcelonina. En aquestes terres s´han establert molts intel • lectuals i artistes que han influït en la imatge cosmopolita i cultural de la que avui gaudeix. Prop de l´hotel amb encant Mas de Torrent es conserva la casa pairal del gran escriptor Josep Pla i una mica més enllà, trobem el Castell de Púbol que Dalí va regalar a Gala i que ella, en agraïment, va gaudir amb els seus amants.

L´hotel Mas de Torrent, hotel amb encant a Girona, gaudeix d´una situació privilegiada en un dels paratges més bells i atractius de l´Empordà:

· Peratallada i Pals · Cap de Creus i Cadaqués
· Llafranc i Calella de Palafrugell
· Ruines d´Empúries
· El Triàngle Dalí · Girona i la seva Juderia
· Begur i les seves cales · Barcelona