Història

L’Hotel Mas de Torrent, hotel amb encant a l’Empordà, neix d’un inspirador viatge per la Toscana italiana i la Provença francesa de la família Figueres, actual propietària, que decidí convertir la Masia catalana del segle XVIII en un hotel únic i exclusiu, a l’Empordà.

La rehabilitaciò de la masía ha cercat en tot moment que aquest hotel amb encant a l’Empordà mantingués la façana y els arcs interiors de la casa amb las seva configuració original y restaurada en la seva totalitat. Altres parts de l’antiga masia s’han fet servir per donar cabuda als nous equipaments, de l’hotel Mas de Torrent, així la recepció està a les antigues quadres o la sala de billar correspon a l’entrada principal de la casa.

També es van construir nous edificis respectant al màxim l’harmonia del conjunt, això es pot veure sobre tot als espectaculars jardins de la finca on es van construir un total de 22 suites amb terrassa i també 7 exclusives suites amb piscina privada.

Des de 1990 l’hotel Mas de Torrent, hotel amb encant a l’Empordà, forma part de la prestigiosa cadena Relais & Châteaux. Al 2007 es va inaugurar Mas Spa, un espai dissenyat per oferir un mon d’experiències destinades a proporcionar el mes alt nivell de benestar físic i relax emocional.